Tilbage til oversigt

MANifico Double Action Oil

MANifico Double Action Oil er en ekstra lindrende olie med beroligende naturlige planteekstrakter. MANifico Double Action Oil danner en beskyttende barriere som sørger for at voksen KUN tager fat i håret og aldrig i huden. Desuden fjernes hårene fuldstændigt og nemt, og MANifico Double Action Oil forhindrer voksen i at forårsage usynlige hudafskrabninger.

MANifico Double Action Oil med ekstra lindrende og plejende essentielle olier beroliger, fugter, blødgører og beskytter huden samt forbereder den forud for al voksning med Classic Hot-Wax, LYCOjet Hot-Wax, Hybrid Hot-Wax og LYCOtec Hot-Wax.

MANifico Double Action Oil skaber en beskyttende barriere som sørger for at hudens barriere holdes intakt under hele voksbehandlingen. MANifico Double Action Oil forhindrer voksen i at klæbe fast på huden, og derved bliver voksbehandlingen ren, effektiv og næsten smertefri når huden er velplejet.

MANifico Double Action Oil SKAL påføres med hænderne med handsker på for at få den rigtige barrierefunktion. Olien må ikke duppes på eller påføres med en vatrondel da den derved mister sin barrierefunktion.