Tilbage til oversigt

LYCO-BRONZE Self-Tanning Foam

En naturlig solkysset glød hele året rundt.

LYCO-BRONZE Self-Tanning Foam er en hurtigtvirkende selvbrunerskum du nemt kan tilpasse og opnå din ønskede farve.

LYCO-BRONZE Self-Tanning Foam er en hurtigtvirkende selvbrunerskum du nemt kan tilpasse og opnå din ønskede farve. Indeholder plantebaseret DHA, Erytrulose og førsteklasses naturlige pigmenter som forvandler hudens farve, så den fremstår med en naturlig glød, som var den solkysset. Denne nyeste avancerede formel plejer din hud, og med botaniske planteudtræk tilføres fugt og næring til din “tan” (farve). LYCO-BRONZE Self-Tanning Foam leverer en naturlig glød hele året rundt.

Vælg selv din farve; på 1 time af vil din hud være flot og naturligt solkysset, på 2 til 3 timer vil din hud være flot brun og vælg 4 timer, hvis du ønsker en mørkere brun farve. 

Anvendelse:

Step 1: VIGTIGT! Ryst din LYCO-BRONZE Self-Tanning Foam flaske for at aktivere formlen - dette skal gøres hver gang du bruger den. Sørg for at din hud er eksfolieret forinden for at opnå det bedste og flotteste resultat med en jævn og “stribefri” farve der holder længere. 

Step 2: Pump LYCO-BRONZE Self-Tanning Foam ud på din handske og påfør dernæst din handske på huden i en kombination af cirkulære bevægelser og lange strøg for at “blende” produktet ind i huden på ben, arme og krop. Bruges sparsomt på de mere tørre områder såsom hænder, albuer, knæ og påfør en lille og let mængde på ansigtet. 

Step 3: Vælg nu din farve; lad den sidde på huden i 1-4 timer, alt efter hvor brun du ønsker din farve. Efter du har ladet den sidde i den ønskede tid skylles resten nu af i et lunt (ikke for varmt!) brusebad. Brug ikke sæbe eller scrub. Tør dig blidt og lad farven udvikle sig i løbet af de næste 12 timer. Brug ikke nogen form for body lotions i dette tidsrum, men vent til de 12 timer er gået. 

Advarsel: 

Undgå kontakt med vand mens farven arbejder. For at opnå en mørkere farve kan du lade din selvbruner sidde i op til 4 timer inden du skyller den af. Dette produkt indeholder ikke solfaktor og beskytter ikke imod solens stråler. HUSK derfor altid at påføre solcreme - også selvom du bruger selvbruner.