Tilbage til oversigt

LYCO-BRONZE SUN FAKER

Med mangosmør og macadamianøddeolie.

Tager dine sanser med til en eksotisk ø alt i mens du bliver brunere og får en smukkere glød natten over.

Sun Faker leverer en hurtig, “solfri”, “stribe-fri” tan (farve). Denne avancerede formel, med bl.a. mangosmør og macadamianøddeolie, virker ekstra plejende på din hud, og tilfører samtidigt fugt og næring til din “tan” (farve), så du kan være sikker på at dit resultat holder længere og bliver flottere. 

Sun Faker har en aromatisk duft som tager dine sanser med til en eksotisk ø alt i mens du bliver brunere og får en smukkere glød natten over. En luksus selvbruner creme som vi elsker og som efterlader huden gyldenbrun med en eksotisk duft. 

Anvendelse:

Step 1: Påfør Sun Faker med grundige massagetag (HELST med hansker på!) på en helt tør og ren hud og sørg for at fordele den jævnt alle steder. Smør eventuelt kroppen ind i etaper, smør for eksempel først dine underben, så lår, underarme, overarme osv. så du er sikker på, at du får fordelt farven ligeligt. Bruges sparsomt på de mere tørre områder såsom hænder, albuer, knæ og påfør en lille og let mængde på ansigtet. 

UNDGÅ! Undgå farve i/på hårgrænsen og i/på øjenbrynene.

Step 2: For at intensivere din tan (farve) kan du komme et andet lag ovenpå det første lag kort efter det er trukket ind i huden (5 minutter efter). 

Step 3: Hvis du ikke bruger handsker så sørg for at få skrubbet hænder og negleområder for at undgå farveplamager efter påføring. Tillad din hud at bliver helt “tør” igen før du tager tøj på. 

Step 4: Påfør Sun Faker igen (hver 3-4 dag) for at opretholde din farve og brug Soothing Cream hver dag for at opretholde farven i huden. For en kontinuerlig jævn tan (farve) eksfolierer du huden en gang om ugen med Body Exfoliant. Hvis du er blevet vokset vent da 24 timer før du bruger Sun Faker selvbruner igen.    

Advarsel: 

Dette produkt indeholder ikke solfaktor og beskytter ikke imod solens stråler. HUSK derfor altid at påføre solcreme - også selvom du bruger selvbruner.