Tilbage til oversigt

Soothing Cream

Med Kamille og Rose

Soothing Cream er en ekstra nærende og fugtende creme med Shea Butter, Rose og Kamille. Genskaber fugtbalancen og beroliger huden efter Hot og Strip voksning.

Soothing Cream er perfekt som en fedt- og fugtgivende, beroligende og kølende afslutning efter alle voksbehandlinger. Soothing Cream påføres efter al Hot og Strip voksning.

Soothing Cream giver utroligt mere elasticitet og smidighed i huden som ved brug imellem voksbehandlingerne vil give dig en utrolig behagelig voksbehandling samt mindske alle de problemer der kan opstå imellem voksbehandlingerne. Ideel til en tør, sart og irriteret hud, til indgroede hår som kommer som resultat af tør hud samt hvis dine hår knækker ved hårfjerning som følge af ufleksibel hud.

Indeholder Sheasmør som giver fleksibilitet og smidiggører huden samt plejende, samt Rose- og Kamilleekstrakt som virker beroligende og blødgørende på huden. Soothing Cream indeholder også Hyaluronsyre som hurtigt trænger ind i huden og tilfører den et fugtboost. Soothing Cream modvirker pga. den beroligende og fedt- og fugtgivende egenskaber effektivt på at mindske indgroede hår, urenheder og tilstoppede porer som kommer af en hud i ubalance som enten er fedt- eller fugttør.

En virkelig effektiv og dybdevirkende creme som hurtigt genskaber fedt- og fugtbalancen samt beroliger huden.

Mild duft af Rose